Business coaching gaat bij onze manier van werken echt over je bedrijf. Jij zit zelf lekker in je vel en hebt plezier. De onderneming draait niet helemaal zoals je dat graag zou zien. Dat is een goed moment om opnieuw focus aan te brengen en stil te staan bij wat het bedrijf eigenlijk allemaal doet. En vooral waarom. En wordt daar wel –genoeg- aan verdiend? Wat gaat goed, en wat kan beter?
Bij die vragen helpt Valor Management.

Afbeelding1

Succesvol ondernemen is niet alleen afhankelijk van het beste idee of een groot marketingbudget. En ook niet altijd van de hoeveelheid kennis en ervaring. Succesvolle bedrijven hebben één ding gemeen. Ze hebben een duidelijke focus en een goed plan. Succes vindt zijn oorsprong in keuzes maken. Kiezen voor die zaken die succes brengen.

Valor Management kijkt als ervaren businesscoach kritisch mee naar wat je doet of wat je maakt. Stelt vragen over alles wat we zien en ervaren, dus ook over de cijfers, klanten, de markt en je medewerkers. Om te komen tot de kern van je activiteiten en je succesfactoren bloot te leggen. Met die in beeld helpen wij je vervolgens focus aan te brengen en de energie en aandacht te richten op activiteiten die je succesvol maken. Met een goed plan.
Durven kiezen, zo nodig voor nieuwe wegen.

Jij

Met een goed plan kun je zelf aan de slag. Dat ben je zo gewend. Het meeste kun je zelf. Dat is ook onze overtuiging. En als je vastloopt zijn we er voor je.

Wij

Het voelt beter om het samen te doen. Wij helpen je de snelheid erin te houden. Samen halen we het plan binnen. Jij blijft verantwoordelijk voor het eindresultaat.

Valor

Ieder zijn specialisme. Door de inzet van extra capaciteit en denkkracht maken we meer snelheid. Jij blijft de baas. De Valor interim’s.